Artur Mas: “jo no tenia una responsabilitat directa en la part financera del partit”

L'expresident de la Generalitat reconeix, però, que va ser el responsable de nomenar Daniel Osàcar com a tresorer de Convergència
Artur Mas
Artur Mas

En la comissió d’Afers Institucionals del Parlament de Catalunya, l’expresident de la Generalitat i president del PDECat (l’antiga Convergència Democràtica), Artur Mas ha afirmat que ell no va tenir mai “responsabilitat directa en la part financera del partit”.

Tot i que Artur Mas sí que s’ha responsabilitzat d’haver estat la persona que va nomenar a Daniel Osàcar com a tresorer de CDC, i que ara està sent jutjat pel cas Palau en el que s’està investigant el finançament il·legal de Convergència.

Mas ha afirmat que Osàcar és l’únic dels acusats que ha mantingut les seves versions inicials davant del jutge a diferència dels altres acusats que han canviat les seves versions “en alguns casos escandalosament” per pactar una rebaixa de penes. Unes noves versions en les quals, segons Mas, el fiscal intenta demostrar que CDC va cobrar comissions a canvi d’obra pública a través del Palau de la Música.

L’expresident de la Generalitat ha denunciat que hi ha 9 milions d’euros que ningú sap on han anat a parar del Palau de la Música i que ningú es pregunta pel seu destí mentre que tot el que fa referència al finançament de CDC és “mira al mil·límetre”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides