Un atemptat deixa quatre morts i vint ferits a Londres

La policia, que investiga els fets com un atac terrorista, ha abatut el presumpte atacant
Título de la imagen
Título de la imagen

Almenys quatre persones han mort i una vintena han resultat ferides aquest dimecres a la tarda en un atac al pont de Westminster, al costat del Parlament britànic, a Londres. Ara per ara, Scotland Yard investiga els fets com un atemptat terrorista, però encara no ha estat reivindicat per cap organització. La principal hipòtesi és que hi havia un sol atacant, tot i que es desconeix si tenia o no suport extern.

Tot sembla indicar que un tot-terreny que circulava a tota velocitat per la vorera del pont de Westminster ha atropellat diverses persones, una de les quals ha mort. Després, el vehicle ha xocat contra la tanca de l’edifici del Parlament, i ha sortit un home amb un ganivet, que ha entrat al recinte del Parlament, i ha atacat a un policia amb el punyal. Just en aquest moment, un company de l’agent ha disparat contra l’atacant. Tot i això, el policia ferit ha mort al lloc dels fets, ja que els serveis d’emergència no l’han pogut reanimar.

La primera ministra, Theresa May, ha estat evacuada del Parlament britànic escortada per diversos agents. La resta de membres del govern i els diputats han rebut la recomanació de quedar-se a la cambra principal o a les seves oficines. Els accessos a l’entorn de Westminster han estat tancats per la policia, que ha reclamat a la ciutadania que aporti qualsevol informació sobre l’atac, així com qualsevol comportament que es pugui considerar sospitós.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari