Mor l’exregidora que va destapar el 3% a Torredembarra

Montserrat Gassull va denunciar insistentment presumptes irregularitats de l'alcalde Daniel Masagué
montserrat gassull
montserrat gassull

L’exregidora d’ERC a l’Ajuntament de Torredembarra Montserrat Gassull ha mort als 56 anys, víctima d’un càncer. En la seva trajectòria a la política municipal (2003-2015) van destacar les insistents acusacions contra l’exalcalde convergent Daniel Masagué per suposades irregularitats.

Arran de les seves denúncies va esclatar el cas del 3%, pel qual s’ha detingut i imputat no només Masagué, sinó també els extresorers convergents Andreu Viloca i Daniel Osàcar, entre altres destacades figures polítiques i del sector privat, i s’han practicat nombrosos escorcolls.

El 2014, Gassull va abandonar ERC retraient manca de suport a la formació liderada per Oriol Junqueras, i va crear la seva pròpia candidatura local, Compromís amb Torredembarra. “En algunes juntes territorials deien que anàvem en contra del procés constituent”, va lamentar sobre la formació amb què va entrar en política en una entrevista a El País.

Montserrat Gassull es presentava així a Twitter: “Mare, lluitadora, exregidora i independentista. Estimo a qui m’estima i amiga dels meus amics. Sóc feliç, amb les petites coses que la vida em dóna dia a dia”.

Fallida de Maes
El traspàs de Gassull coincideix amb el reconeixement de fallida per part de Maes Flequers i Pastissers, societat de l’exalcalde Masagué fonamental en l’esclat del cas del 3%. Els investigadors van detectar importants moviments de diners del grup constructor Teyco cap a Maes i la immobiliària Daloi. De fet, les indagacions van acreditar que les transferències constituïen gran part del negoci d’aquesta societat i no tenien lògica econòmica. Ara, amb deutes que s’enfilen fins als dos milions d’euros, ha presentat un concurs de creditors, publica Crónica Global.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides