Congrés decisiu pel futur de Podemos

D'aquest acte en sortirà elegit el nou secretari general del partit, així com el futur rumb polític
Título de la imagen
Título de la imagen

Podemos celebra aquest cap de setmana el seu segon congrés estatal, per “recuperar les banderes originals de Podemos: la transversalitat, seny i voluntat inequívoca de majories”. Els protagonistes d’aquest acte seran Pablo Iglesias i Iñigo Errejón, després de la divisió interna que ha viscut la formació en aquests últims mesos. Tot i això, tant l’un com l’altre volen que es mantingui la responsabilitat, i asseguren que després del congrés seguiranremant tots plegats“.

El secretari polític de Podemos, Íñigo Errejón, espera que d’aquest congrés surti un partit “en l’organització, més democràtic i descentralitzat, amb més pes de les bases i els territoris i menys poder concentrat a Madrid“, i que, en el terreny polític “no es reclogui en un còmode racó de protesta”.

En l’assemblea de Vistalegre II no només es decidirà el nou secretari general de Podemos. També s’elegiran quins seran els membres que composaràn l’equip directiu del parit, que el formen 62 membres del consell ciutadà, així com el rumb polític i el model organitzatiu de la formació. Les votacions que és duran a terme, que seran simultànies i telemàtiques, són: document polític, document organitzatiu, document ètic i document d’igualtat, llista del Consell Ciutadà Estatal i secretari general.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides