Gabriel Rufián: “Espanya no ens roba”

El portaveu adjunt d'ERC al Congrés diu que aquesta frase s'usa contra l'independentisme
Título de la imagen
Título de la imagen

Gabriel Rufián, portaveu adjunt d’ERC al Congrés dels Diputats ha declarat que “evidentment, Espanya no ens roba”, afegint que “aquí algú la va dir (aquesta frase) fa quatre o cinc anys, però només la defensa un sector minoritari de l’independentisme”, i ha reblat que “aquesta frase és una barbaritat”.

El portaveu adjunt d’ERC, en una entrevista al suplement PAPEL d’El Mundo, assegura que la coneguda frase ‘Espanya ens roba’ “agrada molt a Madrid i molt poc a Catalunya”, i que de fet, és un bumerang polític que es fa servir com “arma llancívola”. En contra del moviment independentista.

Rufián diu que “jo sóc el que vostès anomenen un xarnego i independentista”, i afirma que “aquí la seva derrota i aquí la nostra victòria”. En referència al to de les seves intervencions al Congrés assegura que és conscient de les seves repercussions i que “l’únic bo que té la caverna és que és molt previsible”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides