Querella de Vox contra Puigdemont i Junqueras per les dades fiscals

També es dirigeix contra Santi Vidal, el conseller Carles Mundó i el secretari d'Hisenda, Lluís Salvadó
Títol de la imatge
Títol de la imatge

El partit ultradretà Vox ha anunciat aquest dilluns que ha interposat una querella al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per la suposada obtenció il·legal de dades fiscals per part de la Generalitat de Catalunya a què es va referir l’exsenador d’ERC Santi Vidal en un recent cicle de conferències del partit republicà. A més, ha denunciat els mateixos fets a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Malgrat que el fiscal general de l’Estat, José Manuel Maza, ja havia ordenat al fiscal superior de Catalunya, José María Romero de Tejada, que obrís diligències sobre la suposada obtenció il·legal de dades fiscals dels ciutadans de Catalunya, Vox no s’ha estat de querellar-se contra el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el vicepresident i responsable d’Economia, Oriol Junqueras, el conseller de Justícia, Carles Mundó, el mateix Santi Vidal i el secretari d’Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó.

Vox els atribueix malversació de diners públics, desobediència, revelació de secrets, infidelitat en la custòdia de documents, prevaricació, sedició, delicte subsidiari de rebel·lió i delicte contra la pau i la independència de l’Estat espanyol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides