Liz Castro marxa de la direcció de l’ANC

L'editora nord-americana diu que es vol dedicar més al seu treball
Liz Castro
Liz Castro

Liz Castro ha anunciat que deixa el secretariat nacional de l’Assemblea Nacional Catalana. L’editora nord-americana ha al·legat que el principal motiu de la dimissió és perquè es vol dedicar més al seu treball.

Hi ha qui pensa que aquesta no seria l’única raó per la qual deixa la direcció de l’ANC, ja que Castro va competir en les darreres eleccions per a la presidència de l’entitat contra Jordi Sánchez, qui va guanyar finalment el càrrec per només cinc vots de diferència, 40 a 35.

Es dóna la circumstància que Castro havia estat la més votada pels afiliats a l’ANC, dies abans, en l’elecció dels 77 membres del secretariat permanent de l’entitat, òrgan que després escull el president.

Liz Castro ha assegurat en el seu discurs davant el secretariat permanent extraordinari, que seguirà treballant per l’Assemblea Nacional Catalana en la sectorial de traductors, correctors, intèrprets i transcriptors per a la Independència, sector en el qual ella hi treballa professionalment.

L’ANC ha celebrat aquest diumenge un secretariat permanent extraordinari per fer el seguiment de la decisió de la CUP sobre els pressupostos de la Generalitat pel 2017.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides