L’Exèrcit triplicarà la seva presència al Saló de l’Ensenyament

El Ministeri de Defensa ja s'ha inscrit a l'edició d'enguany, desatenent a la petició de Colau i del Parlament de no participar-hi
Título de la imagen
Título de la imagen

El Ministeri de Defensa ha anunciat que la presència de l’Exèrcit espanyol triplicarà la seva superfície al Saló de l’Ensenyament d’aquest 2017, passant de 36 a 100 metres quadrats. Indiferents al rebuig del Parlament i a les declaracions de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que en la darrera edició va marcar distàncies, i es va posicionar en contra de la presència militar durant el Saló de l’Ensenyament, el Ministeri de Defensa ja ha fet la inscripció a través de la Fira de Barcelona.

El coronel Luís Castuera Novella, delegat de Defensa a Catalunya, ha argumentat que l’ampliació de la superfície es deu al fet que “l’any passat va haver-hi cues, així que ens agradaria tindre més espai aquest any“, “per atendre millor els visitants que s’interessen per l’oferta educativa que ofereix Defensa“. “La missió de l’espai”, indica Castuera, “serà igualment el d’informar a la joventut de l’extensa oferta educativa que ofereix el Ministeri”.

Fonts de la Fira de Barcelona han assegurat a La Vanguardia que no tenen “cap problema” per oferir els 100 metres quadrats a l’Exèrcit, i han reconegut haver rebut “fa un parell de setmanes” una sol·licitud de l’Ajuntament i la Generalitat perquè desestimessin la participació militar. En aquest sentit, el coronel Castuera ha afirmat que “ningú ens ha dit oficialment el contrari, malgrat el que surt a la premsa”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides