Troben morts al periodista Alfons Quintà i la seva dona al seu domicili de Barcelona

Tot apunta que el periodista hauria assassinat la seva dona i després s'hauria suïcidat amb un tret d'escopeta
Alfons Quintà
Alfons Quintà

La policia ha trobat el cadàver del periodista Alfons Quintà i el de la seva dona, aquesta tarda al seu domicili del barri de les Corts de Barcelona.

Sembla, segons els primers indicis, que Quintà hauria assassinat la seva dona i després s’hauria suïcidat amb una escopeta de caça.
Quintà va néixer a Figueres el 1943, va exercir de periodista, però també era advocat i va arribar a exercir de jutge. El periodista també havia estat oficial de la Marina Mercant.

Alfons Quintà va havia estat l’impulsor dels programes en català de Ràdio Barcelona. També va exercir de delegat a Catalunya del diari El País, des d’on va fer el seguiment informatiu del cas Banca Catalana, en el que hi relacionava Jordi Pujol.

Després, el mateix govern de Pujol el va nomenar director general del projecte d’empresa pública de producció i emissió de Televisió de Catalunya (TV3).

Quintà va participar en el diari El Observador, que havia estat impulsat per Lluís Prenafeta. Després va fer de columnista del diari Avui, fins al 2009. També va col·laborar en el digital El Debat, va ser columnista del Diari de Girona, i va participar en tertúlies a 8tv.

(Visited 773 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari