En quin mitjà de comunicació no confia TV3?

Núria Llorach, presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.
Núria Llorach, presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

En El País. La directora de Comunicació i Relacions Institucionals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Elisabet Ventura, no es va estar de dir obertament a un periodista d’aquest diari que cap directiu de TV3 o la CCMA contestaria les seves preguntes perquè “no hi ha una relació de confiança” amb aquest mitjà.

El periodista –Daniel Verdú– estava escrivint un article sobre la caiguda de l’audiència de TV3 els darrers temps i volia saber el parer dels dirigents de la cadena autonòmica.

A TV3 es constata la pèrdua d’audiència amb angoixa però els seus responsables es resisteixen a modificar el sectarisme ideològic que està en l’arrel d’aquesta fugida d’espectadors.

La pròpia negativa a facilitar a El País l’accés als directius de TV3 i la CCMA demostra el grau de tancament a què han arribat els mitjans de comunicació públics dependents de la Generalitat. La gran obsessió d’aquests directius és, ara, aconseguir alguns programes que arrosseguin audiència d’aquí a finals d’any per evitar tancar-lo per darrera de Telecinco.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari