Colau aireja la seva vida privada

BARCELONA: Embaràs a la vista
Título de la imagen
Título de la imagen

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, tornarà a ser mare. I quina importància té això per a la política municipal i catalana? Cap. Però la insigne batllessa de la capital catalana va considerar que els ciutadans, els mitjans de comunicació i la divina providència devien estar assabentats que està prenyada de tretze setmanes, i per això va dedicar un emotiu post al seu Facebook per anunciar la bona nova. Més enllà de poder felicitar l’alcaldessa pel seu estat i desitjar-li que tot vagi bé i amb salut plena, el pas que va donar Ada Colau publicant el seu embaràs va obrir la porta a que els ciutadans i els mitjans entrin en la seva vida privada.

Airejar que espera un fill sabent que això ara no té cap implicació en la seva vida pública ni en la seva agenda com a alcaldessa de Barcelona, és donar peu a que ara puguin preguntar-li com va amb el seu marit, quina relació té amb els seus cosins o si es porta bé amb els seus sobres, per exemple. No és dolent que se sàpiga que espera un fill, però anunciar-ho tan grandiloqüent i solemne pot tenir conseqüències, i no totes agradables per a Ada Colau. Si algú aireja la seva vida privada, s’exposa a que li reclamin explicacions al respecte.

(Visited 23 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari