ACS es ven Urbaser, filial escorcollada pel 3%

L'operació generarà unes plusvàlues de 325 milions pel cap baix, calcula el grup de Florentino Pérez
Sense títol
Sense títol

ACS s’ha venut la seva filial especialitzada en la gestió mediambiental i de residus Urbaser en una operació que s’ha tancat per un import de 1.164 a 1.399 milions d’euros, segons la mateixa companyia. El comprador és Firion Investments SL, una societat d’inversions controlada per un grup xinès.

El grup que presideix Florentino Pérez obté mitjançant aquesta compravenda una plusvàlua de 325 milions que es podria incrementar fins als 560 milions, ha comunicat ACS en un fet rellevant a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Pel que fa a la seva activitat a Catalunya, el nom d’Urbaser s’ha vist esquitxat pel cas del 3%. És una de les empreses escorcollades perquè formava part del llistat de donants de la convergent Fundació CatDem. El seu nom figurava a l’agenda del tresorer de CDC Andreu Viloca.

D’altra banda, quan un brot de legionel·losi va causar deu morts a Sabadell i Ripoll la tardor del 2014, es va determinar que un vehicle de la neteja n’era, en el cas de Ripollet, el focus. Urbaser era l’encarregada del servei de neteja de la localitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides