Podem vol més poder a Catalunya Sí que Es Pot

El grup parlamentari pot trencar-se si Albano Dante Fachin no guanya protagonisme
Albano Dante Fachin.
Albano Dante Fachin.

El grup parlamentari de Catalunya Sí que Es Pot (CSQP) ha de decidir si es dóna més presencia, sobretot mediàtica, al líder de Podem Catalunya, Albano Dant Fachin. De fet, Podem estaria disposat a trencar el grup de CSQP al Parlament de Catalunya, i desfer l’aliança amb els seus socis de grup ICV i EUiA, si Fachin no té més reconeixement.

La reunió d’avui, pot ser un nou xoc entre els socis de CSQP, després de l’enfrontament intern que ja va patir la formació el passat mes de gener, quan Fachin va enviar una carta a les bases del partit, on reclamava reorganitzar el grup parlamentari perquè els quatre diputats de Podem tinguessin un major protagonisme, a la cambra catalana. El líder de Podem demanava que hi hagués un torn rotatori de lideratge, a les rodes de premsa del grup, que té 11 diputats. 

Albano Dante Fachin té el càrrec de portaveu adjunt de CSQP, i està per sota del president del grup, l’independent Lluís Rabell, i del portaveu Joan Coscubiela, d’ICV. És ara, després que Fachin hagi estat escollit secretari general de Podem, que demana més protagonisme en el grup parlamentari.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari