Com ha revifat la història de desamor entre Isabel Coixet i l’independentisme?

La cineasta Isabel Coixet agraeix el premi a l'Èxit Europeu en el Cinema Mundial atorgat per l'Acadèmia Europea de Cinema (European Film Awards)
La cineasta Isabel Coixet agraeix el premi a l'Èxit Europeu en el Cinema Mundial atorgat per l'Acadèmia Europea de Cinema (European Film Awards).

El nom de la cineasta Isabel Coixet havia sonat en l’actualitat política poc abans del 12-M perque va ser una de les personalitats que van donar suport a la candidatura del socialista Salvador Illa, però ara ha ressonat perquè, amb dies de retard, ha agitat un grapat d’independentistes a les xarxes.

En una entrevista concedida a El Español, publicada el 12 de maig, Coixet va dir que “mai l’independentisme ha estat d’esquerres, i menys encara a Catalunya”, una afirmació que ha indignat les darreres hores diversos independentistes que se’n consideren, com els exdiputats de la CUP Antonio Baños i Pau Juvillà, entre altres.

Juvillà ha reaccionat dient que la cineasta confon “desitjos amb realitats”, però Baños ha anat molt més enllà, vexant-la verbalment: “La molt idiota es passa la vida viatjant per països que són independents perquè han tingut independentistes, però ella és tan espanyola que necessita assistència mèdica per treure’s els mocs”.

Coixet ja havia indignat independentistes com Pilar Rahola l’any passat quan va tractar de “pirat” l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont.

(Visited 372 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari