Un incendi a Montcada i Reixac talla les línies R4, R8 i R12

El foc s'ha produït a una nau industrial que emmagatzema autocaravanes situada a prop de la C-58

Autocaravanes aparcades al solar de la nau dedicada a l'emmagatzematge d'aquests vehicles, amb el foc a tocar (ACN)
Autocaravanes aparcades al solar de la nau dedicada a l'emmagatzematge d'aquests vehicles, amb el foc a tocar (ACN).

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l’incendi que s’ha declarat aquest diumenge a una nau industrial que emmagatzema autocaravanes a Montcada i Reixac, situada a prop de la C-58. El foc ha afectat una desena de vehicles, entre autocaravanes, caravanes i turismes que hi havia a l’aparcament de la nau.

L’incendi també ha obligat a demanar a Adif el tall de circulació de trens de les línies R4, R8 i R12 entre Cerdanyola del Vallès i Montcada Bifurcació, ja que cremaven canyes als dos costats de la via. Els Bombers han rebut l’avís cap a les 11:30 hores i hi treballen amb tretze de dotacions.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari