Unes 20.000 persones es manifesten amb el PP contra Pedro Sánchez i la llei d’amnistia

Díaz Ayuso ha afirmat "aquesta setmana s'aprova la llei més nefasta de la democràcia, un acte de corrupció i d'impunitat"

Plana major del PP a la manifestació contra Pedro Sánchez, la llei d'amnistia i la suposada corrupció al PSOE (Partit Popular)
Plana major del PP a la manifestació contra Pedro Sánchez, la llei d'amnistia i la suposada corrupció al PSOE (Partit Popular).

Unes 20.000 persones, segons la Delegació del Govern d’Espanya, han participat a la manifestació del Partit Popular, liderada per Alberto Núñez-Feijóo, juntament amb els expresidents José María Aznar i Mariano Rajoy i diversos presidents autonòmics, avui, diumenge 26 de maig, a la Puerta de Alcalá de Madrid contra Pedro Sánchez, la llei d’amnistia i la suposada corrupció al PSOE. Aquesta protesta, la setena de la legislatura, és un acte clau de la campanya electoral de les eleccions europees del 9 de juny.

La manifestació, sota el lema “Espanya respon”, ha comptat amb discursos de l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida; la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i Alberto Núñez-Feijóo, acompanyat per Dolors Montserrat, cap de llista del PP al Parlament Europeu.

Feijóo ha demanat el vot al PP en les eleccions europees del 9 de juny per dir no “a la desigualtat, a la injustícia, a l’abús, a la censura, als desmaneges, a la divisió, a la mentida i al puto amo”, com havia qualificat Óscar Puente, ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, a Pedro Sánchez.

Díaz Ayuso ha afirmat “aquesta setmana s’aprova la llei més nefasta de la democràcia, un acte de corrupció i d’impunitat a mans d’un Govern trencat i sol, una llei vergonyosa, indigna i letal per a Espanya”. Ha acusat Sánchez d’intentar “dividir i controlar tots els poders de l’Estat”.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari