Illa creu que la manifestació contra l’amnistia demostra que al PP “li fa por” obrir una nova etapa

El líder del PSC acusa els populars de bloquejar la renovació del CGPJ durant 2.000 dies

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, amb el candidat Javi López i l'alcaldessa de Sabadell, Marta Ferrés, en un míting a Cerdanyola del Vallès (Marta Sierra, ACN)
El primer secretari del PSC, Salvador Illa, amb el candidat Javi López i l'alcaldessa de Sabadell, Marta Ferrés, en un míting a Cerdanyola del Vallès (Marta Sierra, ACN).

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha fet referència a la manifestació convocada pel PP a Madrid contra l’amnistia “enmig de la campanya” de les eleccions europees. “Els ciutadans de Catalunya han parlat el 12-M i van decidir obrir una nova etapa. Sembla que el PP no està en això i no vol que s’obri una nova etapa. Sembla que al PP li fa por i que sigui nostàlgic d’altres etapes a Catalunya”, ha afegit des de la Festa de la Rosa de Cerdanyola del Vallès.

Illa també ha criticat que els populars faci 2.000 dies que bloquegen la renovació del CGPJ. “A veure si el vostre constitucionalisme es posa una mica les piles i el dia 2.001 comenceu a pensar en l’interès general i compliu amb la Constitució sencera”, ha afegit.

El primer secretari del socialistes catalans ha defensat que la “generositat” de la política del govern de Pedro Sánchez en relació a Catalunya ha funcionat. En aquest sentit, ha assegurat que “la generositat és un signe de la fortalesa de la democràcia espanyola”.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari