Investiguen si s’han desviat fons de la Fundació Roger Torné

La família del fundador ha denunciat alguns patrons
fundacio torne
fundacio torne

Un jutge de Barcelona ha citat com a investigats -imputats- quatre membres del patronat de la Fundació Roger Torné i dues persones més perquè declarin en el marc d’una investigació sobre un suposat desviament de fons, publica El Periódico.

Segons van denunciar els hereus de Josep Torné, creador d’aquesta fundació que dóna suport a nens i famílies pobres, s’han pogut cometre delictes d’apropiació indeguda, administració deslleial i blanqueig de diners.

La família Torné indica que des que fou apartada de la presidència del patronat pels investigats el percentatge dels recursos que dedica la fundació a ajudar els menors amb necessitats va caure del 70% del 2004 a un 10% a partir del 2007.

Un promotor de la Constitució catalana
Segons la mateixa informació, un dels investigats arran d’aquesta denúncia és Jordi Domingo García-Milà, portaveu de Constituïm, impulsora de la Constitució catalana, i un dels juristes que van portar aquest projecte a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. Domingo va ser detingut el passat mes de juliol, com els altres investigats.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari