Aigües del Pirineu tanca la planta de l’escàndol d’Eden Springs

Deu famílies depenien de la instal·lació on es va envasar l'aigua de la Font d'Arinsal que va estendre la gastroenteritis
eden springs
eden springs

Aigües del Pirineu SL ha anunciat el tancament definitiu de la planta envasadora de l’aigua de la Font d’Arinsal on es va originar el brot de gastroenteritis que va afectar més de 4.000 persones que van beure de les garrafes comercialitzades per l’empresa israeliana Eden Springs a les comarques de Barcelona i Tarragona.

Segons ha fet saber l’empresa, el tancament definitiu comportarà “la ruïna econòmica i financera de la nostra empresa i l’acomiadament de 10 famílies”. La planta havia estat clausurada provisionalment el passat 27 d’abril. Així mateix, Aigües del Pirineu SL ha anunciat que retira 121.000 ampolles.

Els resultats de l’analítica encarregada per verificar les mostres obtingudes a la planta el 21 d’abril, remesos al Govern andorrà, han confirmat la detecció del norovirus a la font i a diversos lots d’aigua envasada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides