Dos empresaris i un exalt càrrec de l’ACA, acusats de suborn

La Fiscalia demana set anys de presó per a cadascun
marsa
marsa

Xavier Latorre, ex alt càrrec de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), i els empresaris del sector de la construcció Andreu Puigfel i Lluís Marsà, aquest últim president de l’Associació de Promotors de Barcelona i responsable de la promotora La Llave de Oro, s’enfronten a una acusació de la Fiscalia que sol·licita set anys de presó per a cadascun d’ells.

El Ministeri Fiscal creu que Latorre, exdiputat del Centro Democrático y Social (CDS), es va embutxacar 265.000 euros d’aquests empresaris a canvi de facilitar-los tràmits que depenien de l’ACA. L’acusa de suborn i falsedat documental.

Una inspecció tributària va detectar un document en el qual Puigfel volia establir amb Marsà un pagament a Latorre per les obres del cobriment del Torrent de can Rocamora, efectuades el 2003 a Montcada i Reixac. La Fiscalia, que acusa els empresaris de suborn i falsedat en document mercantil, va detectar que Fase Arequipa, una societat a nom dels fills de Latorre, facturava serveis no especificats a Puigfel i Marsà.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides