Quin gol li han colat a Ramon Tremosa?

ramon tremosa
ramon tremosa

La representant d’UPyD a l’Eurocambra Teresa Giménez Barbat ha organitzat aquest dimarts, 26 d’abril, un seminari anomenat “¿Nacionalismos perpetuos? ¿Una sociedad enajenada?: una disección psicobiológica del secesionismo catalán”, que relaciona els moviments nacionalistes i independentistes amb problemes psicològics i psiquiàtrics.

De la indignació a les rengles d’ERC i de CDC se n’han fet ressò alguns mitjans, que recullen la reacció de l’únic eurodiputat convergent, Ramon Tremosa, qui manifesta “disconformitat” i, en declaracions a Directe.cat, que “hem argumentat que, en el passat, règims totalitaris han utilitzat la mateixa tàctica: deshumanitzar els adversaris polítics, com a pas previ a la seva liquidació”. Afegeix que “en el nostre cas liquidació vol dir il·legalització de partits polítics” i planteja: “ens tracten com a alienats mentals per tapar la seva manca de voluntat d’oferir res als catalans per a què puguin estar més confortables a l’estat espanyol?”.

A diferència dels representants d’ERC, però, Tremosa comparteix grup al Parlament Europeu amb Giménez Barbat: el Grup de l’Aliança dels Liberals i els Demòcrates per Europa (ALDE), del qual també formen part, a banda de CDC, UPyD i diversos partits d’arreu del continent, Ciutadans i el PNB. Sobre l’acte “¿Nacionalismos perpetuos?”, promogut amb el suport d’ALDE, però, no n’ha dit ni piu a Twitter.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides