La cosina del Rei imputada en la trama Púnica

L'Audiència Nacional imputa a Inés de Borbón per blanquejar 37.000 euros a Suïssa
El jutge de l'Audiència Naciona, Eloy Velasco
El jutge de l'Audiència Naciona, Eloy Velasco

Aquesta vegada ha estat en la trama Púnica, el nom de la família del Rei torna a aparèixer en un cas de corrupció econòmica. Inés de Borbón, cosina del Rei Joan Carles I, ha estat imputada pel jutge Eloy Velasco, de l’Audiència Nacional, per haver blanquejat 37.000 euros provinents de la trama Púnica, en un compte que té en una entitat bancaria a suïssa.

La cosina de Joan Carles I, segons publica Vozpópuli, va declarar el mes de febrer davant del jutge Velasco, i va reconèixer que des de fa 10 anys té un compte a Lombard Odier de Ginebra, tot i assegurar que el 2012 va regularitzar tots els fons d’aquest compte. L’Audiència Nacional la imputa, per haver permès usar el seu compte suïs perquè dos caps de la trama Púnica, Francisco Granados i David Marjaliza, fessin moviments bancaris que van permetre a una empresa ‘fantasma’ de la que n’eren titulars, ‘rentar’ els 37.000 euros i posar-los lluny de l’autoritat fiscal espanyola.

Inés de Borbón, ha negat saber res del tema pel qual se l’ha imputat, i ha acusat el seu gestor, “amic de confiança de la família”, d’haver permès qualsevol irregularitat en la gestió del seu compte a Suïssa. Es dóna el fet que el banc on la cosina del Rei té el seu compte, és el mateix on tenia els milions l’extresorer del PP, Luis Bárcenas, empresonat pel finançament il·legal del seu partit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides