Quin periodista ha estat condemnat a pagar 30.000 euros?

Título de la imagen
Título de la imagen

L’Audiència de Barcelona ha condemnat Francisco Marhuenda, director del diari La Razón, a pagar una indemnització de 30.000 euros a l’excap superior de Policia de Barcelona, Narcís Ortega. El diari de la família Lara va publicar, el 20 de febrer de 2013, una informació on s’acusava aquest responsable policial, pròxim al PSOE, de prevaricació per afavorir Francisco Marco, el director de l’agència de detectius Método 3.

La instrucció judicial ha demostrat que totes les imputacions que es feien a Narcís Ortega eren falses i, en conseqüència, ha condemnat el director i l’empresa editora de La Razón a indemnitzar-lo. Aquesta notícia va sortir a la portada del diari en plena efervescència del cas La Camarga i formava part de l’operació ordida pel ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, per “salvar” el cul d’Alicia Sánchez Camacho.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides