Les PAH visiten les seus del PP, PSOE i C’s

Pel seu rebuig a 5 mesures socials d'habitatge
Les 5 de la PAH a la seu de Ciudadanos
Les 5 de la PAH a la seu de Ciudadanos

‘Sense #les5delaPAH jo no us voto’ és l’etiqueta sota la qual es despleguen les cinc mesures que tots els col·lectius de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de l’Estat espanyol reivindiquen a PP, PSOE i C’s.

Dació en pagament, lloguer assequible, stop desnonaments, habitatge social i subministraments garantits són les cinc exigències de la PAH als partits assenyalats per no dur-les al seu programa electoral i per posicionar-se en contra.

Diverses PAH de l’Estat han tornat a sortir al carrer aquest dilluns per omplir d’adhesius les seus dels partits esmentats i per mirar de fer-hi entrar un 5 gegant fabricat amb cartró i pintat de verd.

Llegeix el comunicat de les PAH

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari