Les PAH visiten les seus del PP, PSOE i C’s

Pel seu rebuig a 5 mesures socials d'habitatge
Les 5 de la PAH a la seu de Ciudadanos
Les 5 de la PAH a la seu de Ciudadanos

‘Sense #les5delaPAH jo no us voto’ és l’etiqueta sota la qual es despleguen les cinc mesures que tots els col·lectius de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de l’Estat espanyol reivindiquen a PP, PSOE i C’s.

Dació en pagament, lloguer assequible, stop desnonaments, habitatge social i subministraments garantits són les cinc exigències de la PAH als partits assenyalats per no dur-les al seu programa electoral i per posicionar-se en contra.

Diverses PAH de l’Estat han tornat a sortir al carrer aquest dilluns per omplir d’adhesius les seus dels partits esmentats i per mirar de fer-hi entrar un 5 gegant fabricat amb cartró i pintat de verd.

Llegeix el comunicat de les PAH

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides