Treballadors d’Eulen protesten a la porta d’Empresa i Ocupació

Comença la vaga indefinida contra l'ERO que afecta 362 empleats
eulen
eulen

Al voltant d’un centenar de treballadors d’Eulen Telemarketing han traslladat a les portes de la seu del Departament d’Empresa i Ocupació la seva protesta contra l’ERO que afecta 362 dels 500 empleats de Barcelona, coincidit amb la reunió de representants de la plantilla, l’empresa i la Conselleria.

Aquest dimarts ha començat una vaga indefinida contra l’ERO que, segons els sindicats, ha rebut un seguiment del 80% per part dels efectius del torn de matí.

Eulen Telemarketing, segons han explicat els sindicats convocants de la vaga, Solidaritat Obrera i Sindicat de Treballadors de Comunicacions (SCT), va anunciar els acomiadaments després de perdre la prestació del servei d’atenció telefònica amb Endesa, que ha passat a mans d’Atento.

Els representants dels treballadors exposen que l’ERO no s’explica per pèrdua de demanda o de qualitat, sinó per l’oferta d’Atento, empresa que, segons creuen, al seu torn, ha rebaixat els salaris dels seus empleats. Els empleats d’Eulen a Barcelona consideren que la recol·locació és impossible i reclamen una compensació de 45 dies per anys treballat amb 24 mensualitats.

(Visited 68 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari