De la Mata imputa Josep i Pere Pujol

Els cita a declarar el 13 de novembre a l'Audiència Nacional en el cas de Jordi Pujol jr.
Josep Pujol Ferrusola, vídeoconferència al Parlament
Josep Pujol Ferrusola, vídeoconferència al Parlament

El jutge de l’Audiència Nacional José de la Mata, que ha enviat aquest dimarts la UDEF a efectuar l’operació més gran engegada contra els Pujol fins al moment, ha citat Josep i Pere Pujol Ferrusola a declarar com a imputats per la suposada comissió de delictes de blanqueig de capitals el 13 de novembre vinent.

Tots dos, així doncs, formen part ja de la causa que mena De la Mata sobre Jordi Pujol Ferrusola, imputat juntament amb la seva exesposa Mercè Gironès, per frau fiscal i blanqueig de capitals.

Es tracta de la segona imputació que rep la darrera setmana Josep Pujol, que fins fa poc era l’únic fill de l’expresident Jordi Pujol que no es trobava en aquesta situació. El jutge Santiago Pedraz va sumar el passat 22 d’octubre les imputacions de Josep, Pere i Jordi jr. en la causa que instrueix a l’Audiència Nacional sobre els negocis d’Oleguer, el més jove dels germans Pujol Ferrusola.

Pere també està imputat en el mateix cas que el seu pare, la seva mare i els seus germans Jordi, Marta i Mireia, que la jutgessa Beatriz Balfagón ha menat fins ara a Barcelona, sobre la fortuna dels Pujol a Andorra.

Vives, Pere Pujol, Barcelona
D’altra banda, l’Ajuntament de Barcelona ha enviat dilluns a Fiscalia un informe preliminar elaborat per tècnics municipals que detecta “presumptes irregularitats greus” en el funcionament de l’agència Barcelona Regional, que políticament depenia durant l’anterior mandat de l’exresponsable d’Habitat Urbà Antoni Vives. Una de les empreses beneficiàries és Entorn, propietat de Pere Pujol Ferrusola.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari