Qui ha escrit un llibre contra Albert Rivera?

Título de la imagen
Título de la imagen

Carlos Delgado Pulido, advocat i periodista, regidor de Leganés (Madrid) per la formació Unión por Leganés (ULEG).

Està a punt de presentar “Albert Rivera es un lagarto de V”, un llibre en el qual treu els draps bruts del líder de Ciutadans, des de la seva personalitat al finançament del partit. Se’n poden descarregar gratis els primers capítols.
 

El títol fa referència a la sèrie televisiva “V Invasión Extraterrestre” o “V Los Visitantes” emesa per TVE a mitjans dels vuitanta. Segons l’autor, aquesta serie “és una metàfora d’Albert Rivera i del seu grup. Aquesta educació, i cortesia, aquests missatges que ens encolomen que vénen a arreglar els problemes d’aquest país … i, al final, crec que els ciutadans només som aliment per a ells, per al creixement polític de Ciutadans, però sobretot per al creixement personal d’Albert Rivera i de les seves ambicions excessives i sense mesura”.
 

Com a president d’Unión por Leganés (ULEG) i de la confederació de partits independents Tercera Vía, Carlos Delgado Pulido va contactar amb Rivera i altres dirigents de Ciutadans per negociar una col·laboració electoral, però tot se’n va anar en orris.
 

En les últimes municipals, ULEG va quedar en tercera posició a Leganés, però empatada amb el mateix nombre de regidors (6) que PSOE, Leganemos i PP, formació aquesta última a la qual van superar per nombre de vots. Ciutadans va obtenir 2 regidors i IU, 1.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari