CX, 79 milions de pèrdues un cop absorbida

El BBVA, que vol retallar la plantilla un 20%, no és optimista a curt termini
Catalunya Caixa
Catalunya Caixa

Catalunya Caixa (CX), entitat rescatada amb 12.000 milions d’euros públics i adquirida en subhasta per uns 1.200 milions pel BBVA, va tenir pèrdues de 78,8 milions d’euros quan es va tancar el mes de juny, després d’un primer trimestre amb 27 milions de benefici.

Els càlculs del BBVA sobre CX, publica El Economista, no són optimistes a curt termini, però l’entitat presidida per Francisco González espera que la seva adquisició li aporti guanys de 300 milions el 2018. Pel que fa als exercicis 2016 i 2017, n’espera de molt més modestos.

El BBVA, una de les entitats integrades en les patronals bancàries que van alertar divendres passat de riscos financers derivats de la independència de Catalunya, espera que la retallada d’un 20% de la plantilla sigui un dels factors que ajudi a millorar els números de CX.

D’altra banda, tot i que l’activitat de Catalunya Caixa continua baixant, ara ho fa a menor ritme.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides