Fernández Díaz menysté els Mossos per participar en la lluita antiterrorista

Arran d'una presumpta delació per part de la Policia Nacional
Jorge Fernández Díaz
Jorge Fernández Díaz

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, ha confirmat que els Mossos d’Esquadra van denunciar, el novembre passat, una “interferència” de membres de la Policia Nacional durant una operació de la policia autonòmica contra el gihadisme que va acabar amb onze detinguts. Segons el conseller, els policies nacionals van avisar que els Mossos feien seguiments, cosa que “posava en risc les persones que participaven a l’operació”.

El jutge de l’Audiència, Santiago Pedraz, va imputar dos policies per un presumpte delicte de revelació de secrets i encobriment, i per col·laboració terrorista” en el marc de la investigació. Però va acabar arxivant la causa per manca de proves.

El ministre d’Interior, Jorge Fernández Díaz, no ha volgut opinar sobre aquest cas que “ja coneixia i que no té cap recorregut judicial ni fonament” i ha acusat Espadaler, sense mencionar-lo, de “jugar amb la lluita antiterrorista per intentar treure rèdit polític”. “Qui no té sentit d’Estat no ha de lluitar contra el terrorisme“, ha comentat el ministre, per menystenir la policia autonòmica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides