“A Catalunya li aniria molt bé tenir molts Sumarroca”

Pere Pujol Ferrusola elogia una família farcida d'imputacions
Pere Pujol Ferrusola a la comissió sobre el frau i la corrupció
Pere Pujol Ferrusola a la comissió sobre el frau i la corrupció

Pere Pujol Ferrusola ha elogiat aquest dilluns la família Sumarroca a la compareixença parlamentària que investiga el frau i la corrupció. “Ell és un paraigües des del punt de vista d’empresari: un grandíssim empresari amb una gran visió, experiència i capacitat financera. És una gran sort poder-lo tenir de soci. És un gran empresari. A Catalunya li aniria molt bé tenir molts senyors Sumarroca”, l’ha defensat.

Les empreses de la família Sumarroca, EMTE, TEYCO i COPISA aclaparen les adjudicacions públiques –algunes sense concurs- del Govern de Mas i han estat denunciades per blanqueig i sobrecostos. Els Sumarroca estan imputats per blanqueig pel cas de Jordi Pujol Ferrusola, per les comissions del 3 i el 5%, i un dels fills, per un cas de sobrecostos a Torredembarra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides