Uber desapareix, temporalment, d’Espanya

Els taxistes que havien denunciat la companyia guanyen el primer assalt
Cristina Pedroche y Uber
Cristina Pedroche y Uber

Les protestes enèrgiques que associacions de taxistes, com Elite a Barcelona, han dut a terme els darrers mesos contra l’aplicació Uber, que posa en contacte on line usuaris i conductors per fer viatges, han donat el seu fruit. Uber suspèn temporalment la seva activitat després de la sentència que prohibeix el seu servei en territori espanyol.

“Hem suspès temporalment UberPOP a Espanya”, ha explicat el seu responsable a la península, Carles Lloret, qui ha advertit que la companyia estudia “noves opcions per donar els espanyols accés a viatges segurs i còmodes”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides