Perilla la cadira de Gaspart a la CEOE pels problemes d’Husa

Necessita un soci per apedaçar la tresoreria del grup hoteler
gaspart
gaspart

Juan Rosell ha revalidat recentment, amb una ajustada victòria a la votació, la presidència de la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE) i ha de configurar el seu equip per dirigir la gran patronal espanyola. Però la situació d’un dels seus vicepresidents des del 2010, Joan Gaspart, és ara per ara molt compromesa.

Després d’haver presentat enguany concurs de creditors i un ERO que pot afectar a més de 300 persones, el seu grup hoteler Husa acabarà el 2014 i començarà el 2015 a la recerca desesperada d’un soci capitalista. Gaspart, que encara presideix el Comitè Executiu de Turisme de Barcelona, necessita 1,5 milions d’euros per apedaçar la tresoreria i superar el tràngol del bloqueig del finançament per part d’entitats bancàries, resultant de la presentació del concurs.

Husa ha hagut de renunciar a diversos hotels, entre ells el Joan Carles I perquè no podia pagar el lloguer, i la llista s’allargarà amb l’Illa Husa de Barcelona i el Puerta Husa de Saragossa. Segons fonts del món financer consultades per Vozpópuli, abans de l’entrada del soci salvador del grup de Gaspart els creditors han d’aprovar el projecte de conveni d’Husa. La mateixa informació apunta que els 2.900 creditors que, aproximadament, totalitza Gaspart només podran cobrar si accepten quitances del deute.

Vicepresident black
Si Gaspart no repeteix a la CEOE, caurà un altre dels vicepresidents de Rosell. L’octubre, Arturo Fernández renunciava a la seva cadira a la CEOE després de quedar esquitxat per l’afer de les targetes black de Caja Madrid. Fernández, que també ha abandonat la presidència de la patronal madrilenya CEIM aquest mes de desembre, ha sumat un ampli ventall d’escàndols a banda d’aquest: des de fotos en l’apartament del petit Nicolás fins a suposats pagaments amb diner negre als seus treballadors i deutes milionaris.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides