Hazte Oír també es querella contra Begoña Gómez

L'entitat vincula a l'ascens polític del president Pedro Sánchez el desenvolupament laboral de la seva esposa

Begoña Gómez

Hazte Oír ha presentat aquest divendres una nova querella contra Begoña Gómez, la dona del president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, per un presumpte delicte de tràfic d’influències. La denúncia s’ha interposat davant el Jutjat d’Instrucció 41 de Madrid, el mateix que dimecres ja va obrir diligències pel mateix delicte arran d’una denúncia similar de Manos Limpias.

La obertura de diligències va precipitar que, aquell mateix dia, Sánchez anunciés que cancel·lava la seva agenda temporalment per decidir si deixava el càrrec. Segons ha comunicat Hazte Oír, la seva querella complementa les tres denúncies presentades prèviament contra Gómez davant de la Fiscalia Europea, la Fiscalia General de l’Estat i l’Oficina Europea de Lluita contra el Frau.

La querella, segons difon l’ACN, vincula el desenvolupament laboral de Gómez amb “l’ascens polític del seu marit” i assenyala, de fet, que hi ha “indicis suficients per sostenir que la querellada s’ha prevalgut de la condició d’esposa del president del govern per establir relacions comercials i professionals amb diverses empreses i entitats”.

Hazte Oír ha assegurat que aquesta querella “és més àmplia que la denúncia presentada per Manos Limpias, ja que incideix en més fets suposadament delictius, i va acompanyada de diversa documentació procedent d’arxius públics”.

(Visited 93 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari