Mas diu que es ven el patrimoni per garantir les polítiques socials

CUP i ICV retreuen al Govern darreres privatitzacions dels túnels i de la gestió d'ATLL
Mas, al Parlament
Mas, al Parlament

El Govern de la Generalitat ha malvenut bona part del seu patrimoni -edificis, concessions d’infraestructures o gestió de l’aigua- en els darrers tres anys per garantir les polítiques socials. O això ha dit el president Mas aquest dimecres durant la sessió de control parlamentària.

Preguntat pels portaveus de la CUP i d’ICV-EUiA sobre els negocis pèssims que han suposat les darreres privatitzacions: el banc brasiler que va comprar per vendre’s després de dos anys la concessió dels túnels del Cadí i de Vallvidrera va guanyar 86 milions d’euros o la incertesa judicial de la concessió de la gestió d’Aigües Ter-Llobregat, el president Mas justificat les operacions: “No hi ha diners per atendre el pressupost social de la Generalitat. A canvi de posar aquests diners en l’àmbit social, paga la pena? Jo crec que sí. Ens atrevim a vendre patrimoni a canvi d’invertir en polítiques socials”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides