Equilibrisme de Codorníu per evitar dos boicots

Els Raventós cavistes es volen desmarcar d'Unipost, la distribuïdora de la propaganda del 9N
mmar raventós
mmar raventós

Quan encara ressona el mullader generat per l’espot nadalenc de Freixenet, alineat amb l’unionisme, i la crida al boicot contra aquesta marca de la diputada d’Unió Democràtica Elena Ribera, també arriba l’hora de la veritat del seu gran competidor, Codorníu.

Els seus amos, els Raventós, temen que els passi factura el vincle d’una de les seves branques familiars amb Unipost, l’empresa que va repartir la propaganda de la consulta del 9N. El Nadal s’acosta i, per això, el fantasma del boicot espanta Codorníu més que mai i l’obliga a desmarcar-se de l’independentisme per no perdre consumidors a Espanya.

Segons El Confidencial Digital, l’empresa ha consultat agències expertes en gestió de crisi davant la possibilitat d’un escenari advers en aquest sentit. El consell d’aquests entesos en imatge i publicitat és que evitin pronunciar-se a favor de la unitat d’Espanya, per no ser comparats amb Freixenet, i que intentin fer visibles i identificables les diferents branques de la família Raventós per desvincular Codorníu de les decisions preses per Unipost.

En aquest sentit, segons el mateix digital, una comunicació interna de l’empresa de caves exposava recentment que no havia pagat la propaganda del 9N i que era aliena a Unipost, i demanava els treballadors que difonguessin aquest missatge entre clients i proveïdors. Es tractava d’una reacció a una suposada campanya incipient de boicot detectada a les xarxes socials.

El president d’Unipost és Anton Raventós, director de producció de Codorníu fins al 2009, mentre que Pablo Raventós, director general d’Unipost, és cosí de l’actual presidenta de Codorníu, Maria del Mar Raventós.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides