PP i C’s censuren la diputada que demanava el boicot a Freixenet

Ribera deia que la marca "acaba de perdre dos milions de consumidors" per l'anunci
Título de la imagen
Título de la imagen

Representants de PP i Ciutadans han replicat aquest dijous la piulada feta per la diputada d’Unió Democràtica, Elena Ribera, qui afirmava que l’empresa que produeix cava, Freixenet, “acaba de perdre dos milions de consumidors potencials” per l’anunci en què brinda per “100 anys junts”.

“Freixenet, buscant no perdre quota de mercat, brinda per 100 anys junts. Acaba de perdre dos milions de consumidors catalans… potencials”, deia la piulada de Ribera, en al·lusió als participants del 9-N.

La presidenta del PP, Sánchez-Camacho, ha qualificat de “lamentable que des d’Unió es faci boicot a productes catalans només pel fet de no donar suport a Mas”. Des de C’s, la diputada Carina Mejías ha titllat “d’absolutament inoportú” el missatge de “boicot” contra una empresa de tanta repercussió internacional.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides