La UDEF vol provar que els Pujol funcionaven com una banda criminal

Jordi Jr. i Oleguer, eixos de les indagacions policials
Jordi Pujol queralbs
Jordi Pujol queralbs

El cas Pujol, eclipsat als mitjans els darrers dies per altres esdeveniments, segueix sota investigació. La UDEF té com a objectiu demostrar que la família de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol funcionava com una organització criminal amb rols definits per a cadascun dels membres, revela aquest dilluns El Confidencial citant fonts policials.

La investigació, que se centra en Jordi i Oleguer Pujol Ferrusola, intentarà determinar el patrimoni del clan tirant dels fils dels moviments de tots dos. La Policia dóna prioritat a les investigacions sobre Jordi Jr. i Oleguer perquè, segons la mateixa informació, aportaran suficients evidències per conèixer el funcionament del clan i demostrar el repartiment de rols i les suposades actuacions corruptes.

Liechtenstein
D’altra banda, aquest mateix dilluns, el ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, ha confirmat que Interpol Liechtenstein ha demanat el passat 9 d’octubre al ministeri informació policial sobre Jordi Pujol. En aquest petit país també investiguen els moviments financers del clan.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides