La UDEF vol provar que els Pujol funcionaven com una banda criminal

Jordi Jr. i Oleguer, eixos de les indagacions policials
Jordi Pujol queralbs
Jordi Pujol queralbs

El cas Pujol, eclipsat als mitjans els darrers dies per altres esdeveniments, segueix sota investigació. La UDEF té com a objectiu demostrar que la família de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol funcionava com una organització criminal amb rols definits per a cadascun dels membres, revela aquest dilluns El Confidencial citant fonts policials.

La investigació, que se centra en Jordi i Oleguer Pujol Ferrusola, intentarà determinar el patrimoni del clan tirant dels fils dels moviments de tots dos. La Policia dóna prioritat a les investigacions sobre Jordi Jr. i Oleguer perquè, segons la mateixa informació, aportaran suficients evidències per conèixer el funcionament del clan i demostrar el repartiment de rols i les suposades actuacions corruptes.

Liechtenstein
D’altra banda, aquest mateix dilluns, el ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, ha confirmat que Interpol Liechtenstein ha demanat el passat 9 d’octubre al ministeri informació policial sobre Jordi Pujol. En aquest petit país també investiguen els moviments financers del clan.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari