Bustos deixa de cobrar de la Diputació

Abandona l'escó que ocuparà l'alcaldessa de Badia
Manuel Bustos
Manuel Bustos

El maig del 2013 ja havia declarat dues vegades com a imputat, però es resistia a plegar dels seus càrrecs i seguia cobrant gairebé 100.000 euros anuals de la Diputació de Barcelona. Esquitxat pel cas Mercuri i acabat d’empastifar per les dietes dels alcaldes de la Federació de Municipis de Catalunya, Manel Bustos va deixar el càrrec… fa tres setmanes! El plenari d’aquest dijous ha ratificat la renúncia a l’escó de diputat, on a partir d’ara s’asseurà l’alcaldessa de Badia, la socialista Eva Menor.

L’alcaldia de Sabadell l’havia hagut d’abandonar el febrer de 2013, però seguia cobrant un sou més elevat de l’ens supramunicipal. El plenari de la Diputació celebrat aquest dijous ha servit perquè Bustos perdi la seva condició de diputat.

El sabadellenc ha deixat l’acta de diputat però vol tornar a sentir l’escalfor de la institució que el va veure créixer com a polític. Segons ‘El País’, l’ex alcalde de Sabadell ha demanat tornar a la Diputació com a funcionari. Així doncs, segons com acabin els processos que té oberts amb la justícia, com que té plaça com a tècnic auxiliar no qualificat, Bustos podria acabar de xofer o d’auxiliar administratiu.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari