Gallardón plega per la marxa enrere amb la llei de l’avortament

Deixa la seva carrera política
Gallardon
Gallardon

Alberto Ruiz-Gallardón ha anunciat aquest dimarts que renuncia al seu càrrec com a ministre de Justícia i que abandona la seva carrera política després de 30 anys. En la seva decisió ha estat decisiva la retirada de l’avantprojecte de la Llei de l’Avortament.

El president del Govern central, Mariano Rajoy, ha confirmat aquest dimarts que retirarà l’avantprojecte de la Llei Orgànica de Protecció del Concebut i dels Drets de l’Embarassada redactat pel ministeri dirigit per Ruiz Gallardón. El dirigent no ha trobat el consens suficient, ni dins ni molt menys fora del partit, per tramitar-lo.

El Govern, reformarà l’actual normativa per assegurar que les menors de 16 i 17 anys necessitin del consentiment patern per interrompre l’embaràs. El Pla de protecció de la Família s’aprovarà abans que acabi l’any.

L’anunci del cap de l’Executiu havia desacreditat la tasca de Gallardón, qui després d’haver amenaçat de plegar si el seu projecte estrella no tirava endavant, ha decidit abandonar el ministeri i la política. No és el primer cop que suggeria la possibilitat de fer-ho. Aquest cop era de debò.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari