Pujol invoca un sobiranisme resistent

La "sensació de perill greu", diu l'expresident, enforteix la reivindicació independentista
Sense títol
Sense títol

L’expresident de la Generalitat Jordi Pujol s’ha referit al futur del procés independentista en el seu últim editorial publicat al web del Centre d’Estudis Jordi Pujol aquest dimecres. A parer seu, és bàsic que aquest procés -en els seus vessants polític i social- duri quan, preveu, l’actitud que atribueix a Espanya d’ignorar que “quelcom molt seriós” passa a Catalunya es torni “insostenible i poc responsable”. Invoca tanmateix un lideratge fort i resistent i planteja que cal que un procés de vegades s’acceleri.

Pujol cita com a factors d’impuls del procés la il·lusió -“es manté” “i ens manté”- i la “sensació de perill greu” de caure en “un retrocés històric”. De la seva opinió, en particular del seu impuls al procés sobiranista i dels aspectes que remarca, es poden extreure lectures entre línies considerant, com s’apunta els darrers mesos, que el seu suport a l’independentisme s’ha incrementat a mesura que es coneixien més detalls dels escàndols judicials dels seus fills Jordi i Oriol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides