Pujol Jr va moure 55 milions d’euros a paradisos fiscals

El fill de l'expresident va aglutinar un capital de 12 milions d'euros
jordi pujar jr
jordi pujar jr

Jordi Pujol Ferrusola va moure al voltant de 55 milions d’euros per, suposadament, serveis “d’assessoria, jurídics o comptables”. El diari El Mundo recull aquest dijous la investigació de l’Agència Tributària i la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (udef), posada en marxa arran de la denúncia de la seva ex amant, Victoria Álvarez, segons la qual Hisenda ha comptabilitzat entrades de divises per import de 22 milions d’euros davant de 32,9 milions de sortides a Suïssa, Luxemburg, Andorra o Liechtenstein.

L’Agència Tributària destaca l’espectacular increment del saldo, entre 2008 i 2012, dels dipòsits tant de Pujol Jr com de la seva dona, Mercè Gironès, amb qui comparteix el seu conglomerat d’empreses. Van passar de disposar de “106.796 euros als seus comptes a 12.214.184 euros”.

Indicis de blanqueig de capitals que van impulsar la investigació judicial. Les societats esquitxades són Inter Rosario Port Services, Iniciatives, Marketing i inversions, Project Marketing Cat i Active Translation, que Álvarez ja va citar en la conversa amb la líder del PP català, Sánchez-Camacho, durant el dinar a La Camarga que EL TRIANGLE va reproduir íntegrament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides