Nou gir a Panrico: tornen les negociacions

L'empresa suspèn els 38 acomiadaments d'aquest dilluns
Sense títol
Sense títol

Els treballadors afectats per l’ERO a la planta de Panrico de Santa Perpètua de Mogoda han tornat a viure un episodi inesperat d’aquest conflicte laboral. La direcció no ha fet efectius els 38 acomiadaments que tenia programats per avui i, en canvi, ha comunicat la seva disposició a seure amb els representants dels treballadors per assolir un acord general que resolgui la situació.

Es tracta, així doncs, d’una nova oportunitat perquè ambdues parts s’entenguin. Segons ha declarat a EFE Ginés Salmerón, president del comitè d’empresa de la planta de Santa Perpètua, Panrico s’ha compromès a no enviar cartes d’acomiadaments fins que no s’hagi celebrat una nova reunió aquesta setmana. La pretensió de l’empresa seria tancar un acord per reduir l’abast de l’ERO i modificar l’ERTO.

Els objectius dels sindicats en aquest nou escenari són aconseguir que es redueixi la durada de l’ERTO (vinculat amb els treballs de condicionament de la planta de Sta. Perpètua) i convèncer l’empresa perquè avanci un 50% de la quantitat que correspon per desocupació als afectats per l’ERTO i que complementi aquesta quantitat fins a totalitzar el salari complet.

La direcció ja s’hauria compromès, tanmateix, a convertir els dies de vacances que havia imposat unilateralment als treballadors en dies de permís retribuït, informa EFE.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides