Jaume Sastre deixa la vaga de fam

L'ha mantingut 40 dies per una educació de qualitat i en català
Rajoy
Rajoy

El professor Jaume Sastre ha decidit posar punt final a la vaga de gana amb la qual reclamava des de feia 40 dies al president de les Balears, José Ramón Bauzá, que s’avingués a negociar per superar el conflicte educatiu en aquesta comunitat.

Aquest diumenge, 15 de juny, s’havia conegut que l’estat físic de Sastre era al límit i que podria implicar “conseqüències irreversibles”. Aquest dilluns, després d’una reunió amb el seu cercle de confiança, s’ha anunciat una sèrie de punts d’acord, el més important dels quals és la suspensió de la vaga de fam.

La plataforma de suport a Jaume Sastre -ell no ha estat present en l’anunci- ha manifestat la determinació de tots ells a continuar protestant contra el Tractament Integrat de Llengües (TIL) i en defensa d’una educació pública de qualitat i en català.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides