Brussel·les es desentén del conflicte del taxi

La 'patata calenta' queda en mans de Foment mentre creixen un 850% les descarregues de l'app
Protesta del sector del taxi, dimecres a Barcelona
Protesta del sector del taxi, dimecres a Barcelona

La Comissió Europea ha rebutjat intervenir en el conflicte entre els taxistes professionals i els que no ho són. Europa s’ha espolsat la responsabilitat que demanava Espanya perquè, segons han dit, no els correspon a ells perquè no tenen competència per implicar-se.

La revolta dels taxistes de mig Europa contra ‘Uber’ ha disparat les descarregues d’aquesta aplicació. Tot i que els professionals del transport han aconseguit tot el contrari d’allò que buscaven amb la jornada reivindicativa, esperen que les protestes i la vaga de 24 hores hagi servit per conscienciar una part de la població.

L’altra part ha decidit descarregar-se l’aplicació. Fins un 850% s’han incrementat els usuaris que s’han ‘baixat’ l’app d’internet, segons la cadena CNBC.

Malgrat que des d’Uber han emès un comunicat que diu que no són “l’enemic del taxista”, les professionals del transport de persones asseguren que l’aplicació és competència deslleial perquè els conductors que se’n beneficien no tenen llicència de transport de viatgers.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides