El taxi, en peu de guerra

Marxa a Barcelona contra l'aplicació 'Uber'
Taxi cremat a Diagonal
Taxi cremat a Diagonal

Si algú ha necessitat un taxi aquest dimecres a Barcelona i ha aconseguit agafar-lo es pot considerar afortunat. Un taxi que circulava per Diagonal i que s’ha topat amb la marxa convocada pel col·lectiu de taxistes Elite ha quedat destrossat pels mateixos manifestants.

Només tres mesos de vida i Elite ha aconseguit mobilitzar dos mil conductors per protestar per les males praxis d’hotels i administracions. La gota que ha fet vessar el got ha estat una aplicació per a mòbils anomenada ‘Uber’ que consideren una competència deslleial, perquè conductors sense llicències fan de taxistes.

Elite ha mostrat la seva força i ha deixat en evidència el sindicalisme del sector, que amb prou feines ha aplegat tres centenars de persones en una marxa paral·lela celebrada al centre de Barcelona per protestar per la mateixa raó.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides