Quines represàlies pateix el tinent Luis Gonzalo Segura?

luis gonzalo segura
luis gonzalo segura

El tinent Luis Gonzalo Segura, autor d’Un paso al frente, el llibre que ha exposat, en format novel·la, les corrupteles de la cúpula militar espanyola i la manca de llibertats en el si de l’exèrcit, ha vist confirmades les represàlies que esperava.

La seva nòmina ha quedat reduïda perquè, sense cap explicació, ha perdut un complement salarial. D’altra banda, segons relata a El Confidencial Digital, en el seu lloc de treball les coses han canviat: l’ambient s’ha enrarit i l’exigeixen mésque als seus companys pel que fa, per exemple, a compliment d’horaris.

Darrerament, a més, Segura explicava a Facebook com l’havia afectat la seva trobada amb “la Santa Inquisició”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides