Imputen Josep Poblet per cinc delictes

El president de la Diputació de Tarragona i sis càrrecs de CiU més són assenyalats en el cas Innova
josep poblet oriol pujol
josep poblet oriol pujol

Els set nous imputats aquest dilluns pel jutjat número 3 de Reus en el marc de la instrucció del cas Innova són de Convergència i Unió i formaven part de la Junta de Govern que va aprovar els tràmits per a la construcció d’un centre d’atenció primària de Reus que va costar 11,2 milions d’euros. El més rellevant de tots ells és Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona i alcalde de Vila-seca, a qui s’imputen presumptes delictes de prevaricació, malversació de cabals públics, omissió del deure de perseguir delictes, blanqueig de capitals i falsedat documental.

A més de Poblet, han estat imputats pels mateixos delictes Esmeralda Núñez, regidora de La Pineda -zona turística de Vila-seca, i Ana Josefa Girona, amb la mateixa responsabilitat però al barri de La Plana, així com el regidor de Salut Pública, Josep M. Pujals, el de Relacions Ciutadanes, Cultura i Dinamització Laboral, Josep Toquero, el d’Hisenda i Promoció, Xavier Farriol, i la regidora d’Urbanisme, Manuela Moya.

Aquestes imputacions formen part de la peça separada número 8 del cas Innova, que investiga diverses irregularitats detectades en les empreses municipals Innova de Reus. Amb aquestes set, el total de persones imputades en la investigació d’aquest cas frega la cinquantena.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari