Donuts no tan frescs

Panrico retallarà unes 600 rutes de repartiment i negocia la distribució de marca blanca amb Dia, Eroski i El Corte Inglés
Donuts camió vell
Donuts camió vell

El pla de viabilitat encomanat d’urgència al conseller delegat de Panrico, Carlos Gila, passa perquè el gegant de la brioixeria, que compta amb marques tan familiars en els supermercats com Donuts o Bollycao, s’especialitzi en marca blanca. La companyia amb seu a Esplugues de Llobregat negociarà, segons elEconomista, amb El Corte Inglés, Dia i Eroski.

La primera mesura perquè tornin a quadrar els números és reduir la plantilla, que amb els centres de Santa Perpètua, Saragossa, Madrid o València raneja les 4.000 persones, a la meitat. Un cop s’hagin retallat les despeses laborals, Panrico focalitzarà la seva producció en marques blanques per guanyar mercat.

Les fonts consultades pel portal econòmic citen El Corte Inglés, Dia i Eroski com a principals destins dels productes que es comercialitzaran. També és previst que es redueixin les rutes de repartiment, de les 1.900 actuals a unes 1.300.

Una de les conseqüències d’aquestes retallades serà que alguns dels productes típics de Panrico desapareixeran d’algunes prestatgeries i s’apostarà per brioixeria de llarga durada. En principi però, la direcció assegura que el productes frescos del dia continuaran fabricant-se.

La idea de reduir vies de repartiment i apostar per marques blanques no casa amb l’antiga publicitat d’alguns productes de la marca que deia: “els frescs del barri”.

Mentre Gila ultima la reestructuració de Panrico per treure-la dels números vermells, la plantilla d’uns dels majors centres de la companyia, el de Santa Perpètua, està en vaga indefinida des de dilluns, per reclamar el pagament de la nòmina endarrerida de setembre.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides