Florentino vol robar el Real Madrid als seus socis

El president de l'equip blanc defensa que el club seria així molt més ric
Santiago Bernabéu
Santiago Bernabéu

El Real Madrid és al costat del Barça, l’Osasuna i l’Athletic de Bilbao, un dels quatre clubs de futbol espanyols que són propietat dels seus socis, és a dir, que no són una Societat Anònima Esportiva (SAD). Encara que això podria canviar aviat en el Bernabeu, si es concreten els plans del president blanc de procedir a la reconversió de l’equip.

Florentino Pérez ha iniciat aquesta setmana una ronda de contactes amb socis compromisarios prèvia a l’Assemblea General del Madrid. En aquestes reunions el president ha deixat caure la possibilitat de convertir el club en una SAD, en la qual cada soci tindria com a mínim una acció, segons ha assenyalat, encara que el repartiment no seria equitatiu pel diferent poder adquisitiu de la massa social.

En aquest sentit, cal recordar que Florentino Pérez ja va modificar els estatuts del club blanc en la passada legislatura perquè només poguessin presentar-se a la presidència socis amb més de 20 anys d’antiguitat i amb els suficients diners per poder respondre personalment per un aval de diversos centenars de milions d’euros; el que va impedir que cap altre soci optés a plantar-li cara.

Ara, Florentino pretén convertir el club en SAD i és obvi que intentaria quedar-se el major nombre d’accions possibles. El president blanc ha explicat a les reunions amb els socis compromisaris que “donin gràcies els altres clubs que no siguem una SAD, perquè tindríem molt més diners i hi hauria més diferències amb ells”. També va dir que en el viatge als EUA del club durant aquest estiu va rebre una oferta per treure a borsa el 10% del valor del Real Madrid, però va rebutjar la proposta, segons el propi Florentino.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari