Menys afiliats al PP pel cas Bárcenas

El ritme d'afiliacions al Partit Popular ha caigut un 80% en quatre mesos arran de l'escàndol del cas Bárcenas
Bárcenas
Bárcenas

El cas Bárcenas està causant que hi hagi menys persones interessades en afiliar-se al Partit Popular (PP). Així es desprèn de les dades d’afiliació que ha registrat el PP des del 20 de febrer fins a finals de juny. En aquests quatre mesos el partit conservador només ha incorporat en el seu cens 546 simpatitzants al mes, el que suposa una caiguda del 80% del ritme d’afiliacions, segona ha publicat Vózpopuli.

 

Segons l’últim recompte de militants, el PP té actualment 865.000 militants. Les últimes dades registrades mostren com el partit que lidera Mariano Rajoy no ha perdut un nombre significatiu de militants, però sí que ha patit un descens important de la mitjana d’afiliats mensuals. En els tres anys anteriors cada mes hi havia una mitjana de prop de 3.000 afiliats al mes, i ara aquesta xifra ha baixat fins els 546 esmentats abans.

 

Unes dades compreses en uns mesos en què va haver-hi moltes informacions i novetats al voltant de l’escàndol del cas Bárcenas, l’extresorer del PP. Durant aquest període de temps s’han publicat els comptes de Bárcenas en diversos paradisos fiscals; s’ha informat sobre els presumptes sobresous cobrats per dirigents del PP en diner negre; suposades donacions il·legals d’empreses contractistes i moltes declaracions dels partits de l’oposició reclamant responsabilitats a Rajoy i a la formació conservadora. Tot plegat un reclam poc atractiu per afiliar-se al Partit Popular.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari